|

Чохол-папка для лептопа

Цей чохол-папка для лептопа втілює елегантність і функціональність. Виконаний вручну з преміальних матеріалів, являє собою ідеальне поєднання вишуканості та міцності. Поєднання екзотичних шкір крокодила і слона, надає виробу розкішний зовнішній вигляд.
М’який і оксамитовий підклад Alcantara забезпечує додатковий захист. Цей матеріал не тільки красивий, але і приємний на дотик, запобігає появі подряпин і потертостей.
Внутрішній простір складається з двох відділів. Основний відділ для лептопа забезпечує надійну фіксацію і захист від ударів і пилу. Додатковий відділ для документів, де можна зберігати важливі папери та файли, завжди маючи їх під рукою. Чохол закривається на міцну застібку-блискавку. Зовнішня кишеня дає змогу зберігати невеликі предмети, як-от дріт для заряджання або аксесуари. Ви завжди зможете швидко отримати доступ до цих речей, не відкриваючи основний відділ.
Розміри: 34 см (ширина) х 24 см (висота) х 2,5 см (глибина). Вага 324 грами.
Будьте впевнені, що ваш гаджет і важливі документи будуть надійно захищені в цьому преміальному аксесуарі.
Шиття лляною ниткою MeiSi Europe Підсилювачі від Jaeger.reinforcements
Підтримати майстра та дізнатися більше інформації про процес виробництва можна на моїй сторінці https://www.patreon.com/kondratenko